Вибрати не можна тільки Батьківщину, - Герман

В ПР заявили, що Кличко має відмовитися від дозволів на проживання за кордоном

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман вважає, що лідер партії “УДАР” Віталій Кличко має відмовитися від дозволів на проживання в інших країнах Герман висловилася щодо "поправки Кличка".

Як передає УНІАН, про це Герман сказала під час брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів щодо права Кличка балотуватися у Президенти та поправки до Податкового кодексу, згідно з якою особа, яка має право на проживання на території іншої держави, вважається такою, що не проживає в Україні.

“Кожен громадянин в Україні має право балотуватися у Президенти. І це люди мають вирішувати, чи ця людина гідна, щоб її обирати, чи вона не гідна”, - сказала депутат. Стосовно ситуації з Кличком, Герман зауважила, що “тут є дуже простий вихід: можна і на його місці треба було б відмовитися від усіляких там дозволів на проживання в інших країнах”.

“Коли знайду час, я навчу Кличка однієї пісні. Слова до неї написав Василь Симоненко. Там є такі слова: “Можна все на світі вибирати, сину. Вибрати не можна лише Батьківщину”. Я думаю, що Кличко повинен над цим замислитися і вирішити, що українська земля йому рідна”, - сказала Герман.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: