Яценюк забув про порядність і честь, - Гриценко

Народний депутат Анатолій Гриценко, який сьогодні подав до парламенту заяву про свій вихід зі складу фракції «Батьківщина», не збирається здавати свій депутатський мандат. Про це він повідомив у вівторок, 14 січня, передає кореспондент НБН.

«Очевидно керівництво партії більше боїться порядних людей і правди, ніж покидьків», – прокоментував свій вихід з фракції «Батьківщина» Анатолій Гриценко.

При цьому він уточнив, що вже подав заяву про вихід спікеру Володимиру Рибаку і як тільки ця заява буде зачитана, його можна вважати позафракційним.

Разом з тим, пан Гриценко підкреслив, що вийшов з фракції тому, що керівництво «Батьківщини» заборонило йому відвідувати засідання фракції.

Він зазначив, що складати депутатські повноваження не збирається.

«Що я можу сказати, очевидно, Яценюк забув про порядність і честь. Я хочу нагадати про те, хто був головним «тушководом» у перший день цього скликання «фронтовики» (народні депутати «Фронту змін» – НБН) пішли в тушки», – відреагував пан Гриценко на заяви пана Яценюка про те, що йому необхідно скласти повноваження.

Депутат нагадав, що під час оголошення опозиції і він, і пан Яценюк взяли на себе зобов'язання, щоб не було тушок в парламенті.

Також він розповів, що не збирається голосувати за проект Держбюджету на 2014 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: