Cьогодні у Львові пройде завершальний вечір навчання в ІГЛ (фото)

15 січня в великій сесійній залі Львівської міської ради відбудеться завершальний вечір навчання в Інституті Громадського Лідерства. Громадські активісти та волонтери запрошують усіх охочих мешканців Львова долучитися до цього вечора, щоб підтримати громадсько-активну молодь, яка цього року організовувала багато акцій та ознайомитися з організацією ближче, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Із 18:30 до 20:00 год велика сесійна зала буде наповнена слухачами та випускниками цьогорічних та минулих програм Інституту Громадського Лідерства та Освітніх Програм «Перший Бізнес», а також тренерів та друзів-товаришів, які прийдуть підтримати наших випускників. В програмі вручення дипломів, представлення найцікавіших проектів, а також подяки тренерам та волонтерам, які долучалися до громадських ініціатив у місті Львові.

«Ми живемо в час дуже великої конкуренції, коли все навколо розвивається, і молода людина, котра не слідує цьому тренду, стоїть на місці і має всі шанси після завершення навчання не знайти роботу. Власне, через це ми активно пропагуємо альтернативну освіту, яка має стати додатковим багажем знань та досвіду для нашої молоді і допомогти їм в реалізації свого майбутнього», - розповідає керівник освітньої програми «Перший Бізнес» Роман Задорожний.

лідери2 лідери3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: