У воєнний час Яценюка б уже розстріляли – Гриценко (відео)

Народний депутат Анатолій Гриценко, який вийшов з фракції «Батьківщина», звинуватив главу фракції Арсенія Яценюка в сепаратних переговорах і співпраці з владою. Про це він заявив в ефірі «Громадське.TV».

«У воєнний час, вибачте, вас, Арсенію Петровичу, уже б розстріляли. Ви даєте план дій за чотири дні (про страйк), роблячи можливим владі підготуватися. За те, що проводите сепаратні переговори і консультації», – сказав пан Гриценко.

Відповідаючи на уточнююче запитання, з ким веде сепаратні переговори Арсеній Яценюк, він відповів: «Ну, а як ви думаєте? Питання Клюєва просто так виникло? Нехай Арсеній Петрович скаже, з ким зі влади він зустрічався».

Ведучий запитав у Анатолія Гриценка, чи підозрює він пана Яценюка у співпраці з владою, на що нардеп сказав: «Що мені підозрювати? Насправді, хіба ви не розумієте, що це ті питання, на які не треба відповідати?».

Також він повідомив, що після того, як передав до Генпрокуратури записи переговорів «Беркуту» під час розгону Євромайдану в ніч на 30 листопада, Арсеній Яценюк оголосив йому, що опозиція мала доступ до радіопереговорів «Беркуту».

«Тобто, у них був доступ до частоти, прослуховували і знали, куди «Беркут» переміщається. А після того як передав (записи до Генпрокуратури), начебто ця можливість була втрачена», – зазначив пан Гриценко.

За його словами, з переговорів «Беркуту» опозиція могла дізнатися про плани розігнати Євромайдан і врятувати побитих студентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: