Журналіст назвав ректора УКУ троянським конем

Такий коментар спричинив факт хороших стосунків Ганни Герман та Бориса Гудзяка.

Про це стало відомо сьогодні, 16 січня, у Львові на прес-конференції на тему «Що стоїть за тиском на УГКЦ?», повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

На прес-конференції виступили проректор Українського Католицького Університету Мирослав Маринович  та релігієзнавець Ігор Ожиївський.

Така заява журналіста викликала неоднозначну реакцію спікерів. Вони не могли дати чіткого коментаря, передаючи слово один одному.

Все ж Маринович сказав, що слова журналіста звучали недоброзичливо. Також він зазначив, що варто розуміти різницю між політичним діячем та ієрархом. Якщо священнослужитель діє ідеологічно – то він не виконує свою місію. Не потрібно вважати, що ієрархи підтримують політичні ідеології.

Нагадаємо, що після того, як курія УГКЦ отримала лист від Міністерства культури з погрозами ліквідувати дану релігійну організацію, Анна Герман виступила з заявою про те, що «Людина має право розмовляти з Богом у будь-якому місці, коли цього прагне її душа» та повністю розкритикувала дії СБУ, і також зазначила, що Адміністрація Президента не давала ніяких розпоряджень СБУ.

Ольга КРАСЬКО, Дивись. Інфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: