22 січня українці мають повалити нинішню владу - Луценко

Юрій Луценко закликає створити рух опору «Народний Фронт Майдан» і штурмувати «правлячу банду», масово рушаючи на Київ.

«Створюємо Народний Фронт Майдан (як я і пропонував назвати організацію з самого початку) і реально перетворюємо його в мільйонний народний рух опору», - написав він у своєму Facebook, перебуваючи в лікарні.

«Максимальна самоорганізація і мінімальна бюрократія. Керівник в місті, районі чи області - той, хто веде за собою людей, а не персона по квоті», - уточнив Луценко. Він переконаний, що лідери опозиції мають припинити «виборчу президентську кампанію» і забути про піар, а натомість мають просити «якщо треба – то й навколішках» людей «перейти від маніфестацій вихідного дня до штурму правлячої банди з Дня Злуки 22 січня». «В призначений час мобілізації всі українці – на столицю. Зі своїми автомобілями, бусами, вантажівками, тракторами - битися за вільну Україну», - закликав Луценко.

«Мери вільних міст і містечок – запрошуємо на екскурсію до Києва з усім комунальним господарством. Студенти – на вулицю, битися за своє європейське майбутнє. Кияни – на вулицю, битися за свій столичний гонор. Політики – на вулицю, разом з сім'ями і помічниками, на своїх авто і пішки – битися за демократію в цій країні», - додав він.

За словами Луценка, «втрачати вже нічого». «Прийняті (16 січня) закони – це тюрма суворого режиму для всіх, хто почуває себе вільною людиною», - написав опозиціонер і висловив переконання, що таким чином влада платить Росії за кредити. Він наголосив, що це – «той час, коли перевіряється на практиці «Душу й тіло ми положим за нашу свободу», це момент істини». «Предки боролися в гірших умовах. Нас мільйони і ми сильніші за купку злодіїв», - зазначив Луценко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: