Депутати Львівської облради зберуться на сесію 28 січня

XXVII сесія Львівської обласної ради відбудеться 28 січня.

Таке рішення сьогодні,17 січня, було прийнято під час засідання президії Львівської обласної ради, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

Попередньо, на засіданні Львівської обласної ради будуть розглянуті близько 50-ти питань, зокрема депутати заслухають інформацію Головного управління Державної казначейської служби у Львівській області щодо проблемних питань проведення органами Державної казначейської служби касових видатків обласного та місцевих бюджетів.

Окрім того, до розгляду буде взято Інформацію Львівської обласної державної адміністрації та виконавчого комітету Львівської міської ради щодо забезпечення виконання заходів із закриття та рекультивації Львівського міського сміттєзвалища.

Також на президії було запропоновано запросити в.о. директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Романа Бабія для висвітлення стану видачі заробітних плат та виплат працівникам освіти у 2013 році.

Щодо питань обласного бюджету, то 28 січня вони не будуть розглядатись. За тиждень після сесії ЛОР буде скликано додаткову сесію, на якій розглянуть бюджет на 2014 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: