Луценко отримав травму голови через удар каменем - Беркут

Лідера "Третьої Української республіки" Юрія Луценка під час сутички біля Святошинського райуправління міліції в ніч на 11 січня або штовхнув хтось із протестувальників, або він одержав удар каменем, бо він впав в п'яти метрах від бійців спецпідрозділу "Беркут".

Про це заявляє керівник столичного "Беркута" Микола Тягнирядно. "Якщо уважно дивитися відео, я кілька разів переглядав все, в якийсь момент видно, що Луценко кидався на "Беркут". Потім своїм прикладом зазивав інших це робити. Він вимагав вести себе максимально агресивно. Звичайно, в такій метушні хто міг його розгледіти? Хто міг зрозуміти, що стоїть не провокатор, а колишній міністр?", - розповів заступник керівника спецпідрозділу в інтерв'ю виданню "Комсомольська правда в Україні".

"Той удар, який видно на відео, не міг завдати йому такі ушкодження. Це нереально. Скоріше, це не удар, а поштовх. Я вам так скажу: якщо б боєць його вдарив кулаком, Луценко б не встояв. Це точно. А у нього навіть окуляри залишилися цілими", - додав він.

За словами Тягнирядно, через пару хвилин після поштовху, Луценко впав. "Але не біля нас, а біля пішохідного переходу. Чому? Це питання. Можливо, відповідь ми колись дізнаємося. Явно Юрій Віталійович щось не договорює. Не виключено, що в нього потрапили каменем свої ж або хтось відіпхнув. Наскільки нам було видно, він впав не один. Їх було кілька чоловік. Можливо, з охороною. Не знаю. Нам не було видно. Все сталося в 5 метрах від нас. Падав він за спинами журналістів, які там стояли. Вони навіть не змогли його зняти, вони один у одного питали, що там сталося. Можу сказати точно - були обставини, про які нам поки невідомо", - зазначив заступник начальника "Беркута" Києва.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: