Побитий "Беркутом" сусід Януковича - в лікарні (відео)

Побитий "Беркутом" житель села Нові Петрівці доставлений до Вишгородскої районної лікарні для зняття побоїв

Постраждалий Петро Кацимон розповів, що бійці спецпідрозділу побили його, коли він намагався пройти через кордон міліції до людей, які йшли до нього в гості, повідомляє Радіо Свобода.

"Мене повалили на землю і почали бити в груди, в живіт, спину. Була команда не бити в голову. Одягли наручники і затягли в беркутівський автобус, де мені стало погано. Я непритомнів, але все одно мене били. Коли в автобусі я кликав на допомогу, вони мені закривали рот шапкою", - розповів Кацимон. Зазначимо, що співробітники "Беркута", які були на місці події, заявили, що Кацимон "скоїв напад на співробітника міліції" і саме це стало причиною його затримання.

Нагадаємо, громадяни організували акцію "Молитва біля Дзвінкової криниці за Україну без крові і тиранії!" у різдвяні свята з 1 по 19 січня 2014 року. Сьогодні учасники акції заявили про побиття співробітниками спецпідрозділу "Беркут" місцевого жителя. 6 січня учасників передріздвяної молитви у Дзвонового колодязя, які збиралися в селі Нові Петрівці, не пускали до місця молитви правоохоронці. Після цього прочани заявили, що планують зробити свої походи до джерела і церкви постійними, а не обмежуватимуться тільки різдвяними святами.

Як відомо, "Дзвінкова криниця" - древнє джерело, розташоване поблизу колишнього Києво-Межигірського монастиря - основного монастиря Запорізького козацтва. В селі Нові Петрівці розташована приватна резиденція президента Віктора Януковича.

http://www.radiosvoboda.org/media/video/25233432.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: