У Львові закидали петардами прокуратуру і розмалювали банки (фото, відео)

Близько півсотні молодих людей в масках і касках пройшлися вулицями Львова. Молоді люди обмальовували фасади підприємств і банків, що належать представникам Партії регіонів. Після цього вони вирушили до прокуратури, де закидали вхід петардами.

Зокрема, постраждав магазин «Родинна ковбаска» регіонала Олега Барана. Також розмалювали балончиками з фарбою «Ощадбанк Росії» і «Надра банк», передає «Канал 24».

Коли молоді люди поверталися на львівський Євромайдан, їх спробувала затримати міліція. Правоохоронці оточили намет «Правого сектору» і намагалися прорватися всередину, сталася невелика бійка між активістами, яких було близько 30-40, та міліціонерами в кількості 15-20 чоловік. Після цього міліція відступила.

«Правий сектор» – загони українських націоналістів. Їх представники були помічені за 30 хвилин до розгону Євромайдану 30 листопада 2013 року, вони також брали безпосередню участь у штурмі держустанов у Києві 1 грудня. В організації немає лідера і вона являє собою конфедерацію, до якої входять окремі угруповання: «Патріот України», Соціал-національна асамблея, ВО «Тризуб» ім. Бандери, Київська організація «Білий молот», УНА-УНСО, «Воля».

львів2

Відео - Захід.нет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: