На Євромайдані у Львові обливатимуться

19 січня в 11 годині у Львові на Євромайдані біля пам’ятника Тараса Шевченка пройде акція «Обливний протест «За здорову націю». Ініціаторами заходу є громадські організації Молодіжний Націоналістичний Конгрес (МНК), Твереза Галичина, Моржі Львівщини та Центральна школа бойового гопака, повідомили Дивись. Інфо організатори.

Дане дійство приурочене до дня Водохреща і має на меті популяризувати здоровий і свідомо тверезий спосіб життя, гартування тіла та духу сучасної молодої людини.

Акція проходитиме в форматі обливання крижаною водою та купання в басейні на Львівському Євромайдані посеред площі. Перед гартування воду освятить священник, буде проведена руханка та інструктаж для новачків.

Долучитись може кожен бажаючий. З собою мати: два-три відра (для себе та друга чи друзів), рушник, тапочки, хлопці – плавки, дівчата – купальник.

По закінченні заходу всіх присутніх пригощатимуть гарячим чаєм із Карпатських трав та печивом.

«Ми хочемо показати молодій людині, що не варто вбивати своє здоров’я алкоголем. Слід працювати над собою. Тренувати тіло, дух і розум. Читати книжки, тренуватись і загартовуватись. Бо Україні потрібні здорові і свідомі люди.» – говорить один із організаторів, член ЛОО МНК Микола Тинський.

«Цьогоріч акція відбуватиметься уже вдруге. Зберуться усі небайдужі до традицій та долі України. Впродовж року кожен відчував дію Йорданської води – ніхто не хворів, тож ми вчергове покажемо світу, що МИ гаряча Нація» – додав координатор акції Зіновій Станішевський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: