На Львівщині створять молодіжно-студентський рух

Відбулись збори представників громадських організацій Львівщини та активістів Євромайдану, - повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівського Євромайдану

"Громадські активісти висловили три основні позиції. Основною стала потреба створення Молодіжно-студентського руху Євромайдану в області. Було наголошено, що даний рух не створюється як альтернативний рух ВО «Майдан», а навпаки повинен об’єднати всі молодіжні середовища Львівщини та вести свою діяльність в рамках ВО «Майдан» та мати легітимні права. Такий молодіжно-студентський рух  буде створено лише тоді, коли його започаткують усі опозиційні молодіжно-студентські громадські організації.

Молодь обговорила ситуацію навколо Євромайдану загалом та на Львівщині зокрема, а також те, що революція не закінчилась і Києву потрібні люди. А Львів має продовжувати їх туди відправляти.

Згадувались  законопроекти, які були прийняті Верховною Радою цього дня, бюджет, подальшу роботу та інше. До слова запрошувались всі охочі, а також представники районів, щоб розповісти, що відбувається в них на місцях. Метою створення ВО «Майдан» стало формування чіткої структури на майбутнє, адже саміт 29 листопада не був останнім. Потрібно залучати молодь всієї України і створювати осередки по всій країні.

В кінці засідання одноголосно вирішили, що потрібно створити ініціативну групу та висловлювати всі  можливі ідеї до наступних зборів", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: