Центром Львова гуляють молодики із арматурою (фото, відео)

Сьогодні, 18 січня, центральними вулицями міста Львова гуляли представники так званого Правого сектору із арматурою у руках.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Як вдалось з’ясувати, молодики перебували на Львівському Євромайдані, після чого «прогулялись» центральною частиною міста Львова до Галицького РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області, після чого до адміністративної будівлі прокуратури Львівської області, а потім прийшли і до обласного управління міліції Львівщини.

За словами одного з учасників ходи, цією акцією вони хотіли показати безглуздість законів, за які напередодні проголосували депутати Верховної Ради України – тому і одягнули маски на обличчя, шоломи і взяли з собою арматуру.

«Акція мала виключно мирний характер», - наголосив учасник ходи.  Біля приміщення ГУ МВСУ у Львівській області учасники акції поаплодували міліціонерам – таким чином подякували їм за роботу.

Участь у акції взяли близько 15 молодих осіб, деяким із них, візуально, було не більше 13 років.

Як повідомила журналістам керівник ВГЗ ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська, працівники правоохоронних органів наперед знали про проведення акції, тому вирішили і підготуватись задля уникнення провокацій та збереження правопорядку.

Також, як повідомила речник обласної міліції, цей факт буде внесено у Єдиний реєстр і проводитиметься розслідування.

За словами Добровольської, біля стін обласного управління міліції перебувало 10 правоохоронців.

Зазначимо, що до обласного управління прийшли також голова обласної ради Петро Колодій, нардеп Ірина Сех, екс-нардеп Тарас Стецьків, а також перший заступник голови обласної ради, екс-начальник обласної міліції Василь Пісний.

DSC_0989DSC_1019 DSC_1037

Олег ДОВГАНИК

Фото Сергій БОБРА

Відео Андрій СОРОКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: