Творчий колектив хору «Трембіта» з колядою завітав до Львівської облради (фото)

Дзвінкоголосі колядки, а ще віншування та щирі побажання добра, радості і миру сьогодні, 17 січня, прозвучали у Львівській обласній раді з вуст учасників хору «Заслужена академічна  капела України «Трембіта», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської облрадиколяда2

Зі словами вдячності за прекрасні коляду і віншування звернувся до представників академічної капели України «Трембіта» перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний.

Зокрема, він побажав кожному любові, злагоди, добра і щасливої долі. «Від себе ми бажаємо кожній Вашій родині добра, радості та Божої благодаті. Нехай новонароджений Ісусик приходить у кожну Вашу родину», – сказав Василь Пісний.

Відзначимо, що протягом цього тижня в будівлі Львівської обласної ради практично кожного дня приходили з колядою та віншуваннями творчі колективи, серед них і дитячі.

ак, впродовж 13 та 15 січня з колядою обласну раду відвідали вихованці Звенигородської дитячої музичної школи, представники театру естрадної пісні «Дитячі мрії» Львівської територіальної організації УТОС та народного вокального ансамблю «Гердан» Миколаївської школи мистецтв.

А 16 січня до Львівської обласної ради знову завітали маленькі колядники з Жидачівського району – учні 1-8 класів Гніздичівської та Кохавинської загальноосвітніх шкіл.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: