У Львові невідомі вчинили ряд нападів на магазини «Родинної ковбаски» (фото)

В ніч з 16 на 17 січня у Львові, внаслідок хуліганських дій, постраждало 7 магазинів під назвою «Родинної ковбаски». У трьох з них – розбиті вікна, у решти – розмальовані фасади. При чому усі постраждалі магазини належать підприємцям франчайзингу, тобто людям, які орендують в «Родинної ковбаски» торгову марку.

« Я орендую цей бренд, тому що продаю продукцію «Родинної ковбаски». Але цей магазин – мій, в оренді. Але я сам незалежно плачу податки. Всі витрати мої. І ніхто мені цього не компенсує. Кому я потрібен? Нічого такого, ніякої плолітичної діяльності не проводжу «, - розповів один із власників постраждалого магазину.

За фактом хуліганства було скеровано заяву до правоохоронних органів. Наразі підраховується загальна сума збитків, завданих підприємцям франчайзингу.  Тим часом, самі підприємці, які працюють по договору  оренди торгової марки  «Родинна ковбаска», занепокоєні даною ситуацією. Адже на нічних подіях хвиля нападів на «Родину ковбаску» - не припинилася. Вчора вдень кілька невідомих молодиків у масках увірвались ще двох магазинів  «Родинної ковбаски», що на вулиці Городоцькій та Дудаєва. Хлопці віком від 15 до 20 років у агресивній формі висловлювали претензії до продавців, аби ті звільнилися з роботи. У цей час в магазині на вулиці Городоцькій перебували покупці, які спробували вгамувати молодиків.  У відповідь невідомі розмалювали фарбою вікна та фасад магазину, після чого втекли.  «Загалом їх було близько 30 осіб. Декілька із них увірвалися до магазину, більшість чекала на вулиці. Я взагалі не розуміла, що відбувається. Думала – пограбування. Хлопці, віком 15-20 років, всі в чорних масках, одна частина увійшла в магазин, розкидали листівки, кричали в рупор. Але це було на стільки жахливо, це просто татаро-монгольське іго. Ті, що залишилися за магазином –почали розфарбовувати вікна. Я вийшла до них. Хотіла їх вгамувати, просила: хлопці, що ви робите? То вони  почали майже на мене тими балончиками бризгати. Я сховалася»,  - розповіла продавець магазину на Городоцькій пані Галина.  За словами ще одного продавця, у цей час в магазині перебувала досить велика кількість покупців. «Ті молодики кричали, закривайте магазин¸ звільняйтесь.  А що, ти мені даш роботу? Ми працюємо там, де люди нам заробітну плату платять. З того ми і живемо», - наголосила продавець.

Опісля аналогічна ситуація повторилася у магазині  «Родинна ковбаска» на вулиці Дудаєва. За даним фактом представники постраждалих магазинів звернулися до правоохоронних органів.

 Прес-служба ТзОВ «Барком»

родинна-кавбаска5 родинна-кавбаска4 родинна-кавбаска3 родинна-кавбаска2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: