У Львові пройде марш каструль і друшляків

Завтра, 19 січня, у Львові відбуд6еться громадський похід по свячену воду. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила Софія Федина, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«19 січня о 13.00 у Львові відбудеться МАРШ КАСТРУЛЬ І ДРУШЛАКІВ на знак протесту проти антиконституційних законів, що порушують базові права людини, і загалом проти стану справ у державі.

Збір о 12.45 коло пам’ятника Іванові Франку. На голові каструлі чи друшлаки, в руках металеві кружки/миски і ложки... Вітаються халати і медичні маски», - написала Софія Федина.

Як йдеться у повідомленні, колона організовано в групах по 5 чоловік вирушить на площу Ринок на освячення води. Похід пройде за маршрутом - пам’ятник І.Франку - Площа Григоренка - вул. Гнатюка - проспект Свободи - Площа Ринок.

«Запрошуємо долучитися всіх кого дістало! (тобто любителів піших прогулянок по Львову:))) Даний захід є офіційним, тому у зв'язку з прийнятими законами, учасники мають наявну заяву до начальника ГУМВС України у Львівській області. МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!», - написала Софія Федина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: