У Києві розпочались сутички

У Києві на вулиці Грушевського біля стадіону ім. Лобановського зібралася значна кількість активістів. Люди йдуть на штурм Верховної Ради України.Учасники Автомайдану рушили на ВРУ. За ними до будівлі парламенту вирушив увесь Правий Сектор. Хлопці в масках озброєні арматурою та палками. Натовп налаштований агресивно. Активісти розхитують автобуси міліції, котрими правоохоронці перегородили шлях до адміністративної будівлі.

Учасники Автомайдану вирішили влаштувати довгостроковий пікет Верховної Ради. "Готуйтеся до того, що нам доведеться стояти довго, не один день, поки Верховна Рада не збереться і не відмінить ці закони. Запасайтеся пальним та всім іншим, що потрібно", - заявили активісти у гучномовець.

Автомобілі Автомайдану, сформувавши організовані колони, рушили до ВРУ вулицею Грушевського. В гучномовець вони закликають інших водіїв поступитись дорогою та дати можливість безперешкодно доїхати до парламенту. Натомість, дорогу активістам перегородили декілька міліцейських автобусів та військових авто. Бійці «Беркуту» розташувалися на кузові вантажних автомобілів Камаз.

Перед блок-постом правоохоронців уже зібрався декілька тисячний натовп. Також до них долучились загони самооборони Майдану. «Самооборона Майдану відправилась разом з Автомайданом, щоб захистити мирних протестувальників від озвірілого «Беркуту»», - розповів народний депутат Андрій Парубій.

До цього, один із активістів Автомайдану Сергій Коба, виступаючи зі сцени на народному Віче, оголосив про початок блокування Верховної Ради автомобілями та пішими демонстрантами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: