Євромайданівців без обвинувачення арештовують

Затриманих в ніч на 20 січня активістів Майдану - шістьох студентів театрального інституту ім.Карпенка-Карого - перевели із Дніпровського райвідділку МВС до слідчого ізолятора тимчасового тримання на пер.Косогірній 7а.

Про це повідомила активістка СКР (Студентська Координаційна Рада) Младлена Качурець, пише "Українська правда".  "Їх тримали у Дніпровському райвідділку. Там зняли відбитки пальців, забрали одяг на експертизу. Їх мають право ще тримати до 5-ї ранку, протягом цього часу мають висунути обвинувачення. Якщо ні - мають відпустити. Поки що жодних звинувачень їм не висунуто, а хвилин 25 тому їх незрозуміло чому відвезли до СІЗО на Косогірний провулок",  - повідомила вона.

Також в ефірі Hromadske TV Качурец повідомила, що одному з активістів, яких побили під час і після затримання, потрібна медична допомога. Однак швидка, яка прибула під райуправління міліції, через 1,5 години поїхала, тому що слідчі затягнули процес оформлення документів.

Нагадаємо,  в ніч на 20 січня низку молодих людей - учасників Майдану - було затримано за дивних обставин та доправлено до Дніпровського та Деснянського райуправлінь МВС.

Джерело: fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: