Львівська облрада закликала не відправляти бійців у Київ

Львівська обласна рада просить керівництво силових структур області залишатись на  місцях дислокації і не відправляти бійців на війну проти власного народу.

Про це йдеться у заяві голові, заступників голови Львівської обласної ради, голів і депутатів фракцій ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», Народного руху України та депутатської групи «Наш край», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської обласної ради.

«У зв’язку з подіями, які відбулися 19 січня у Києві, ми заявляємо:

– влада цілеспрямовано провокувала силове протистояння і врешті добилася свого;

– вся вина і вся повнота відповідальності за ескалацію політичного протистояння лежить на владній кліці. Зухвала брутальність, з якою владна більшість в парламенті потоптала Закони та Конституцію України, переповнила чашу народного терпіння;

– у цій ситуації найважливішим є  захист і втримання Майдану у Києві, унеможливлення спроб його розгону;

– депутати Львівської обласної ради від фракцій ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», Політичної партії «УДАР Віталії Кличка», Народного руху України та депутатської групи «Наш край» негайно вирушають до Києва, щоб виконати свій обов’язок перед громадою, аби в цей важкий час бути там, де вирішується доля України, та провести, в разі потреби, виїзну сесію. Вважаємо це обов’язком депутатів усіх рівнів;

– також звертаємося до керівництва силових структур області, військових частин, частин СБУ, МВС, ДПСУ та інших залишатися на місцях дислокації і не відправляти бійців на війну проти власного народу», - йдеться у заяві.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: