Львів’ян закликають бути максимально обережними

Львів’ян закликають бути максимально обережними – на дорогах ожеледь та намерзання льоду. Місто зараз прибирають з допомогою снігоприбиральної техніки. Також в посиленому режимі працюють медичні установи. Усіх просять інформувати про надзвичайні випадки на «гарячу» лінію міста за номером 15-80.

Як повідомили на «гарячій» лінії міста, станом на кінець дня до прибирання міста було задіяно 23 піскорозкидувачі, 4 навантажувачі, в черговому режимі працювало 12 підмітальних машин, 13 тракторів. Для посипання вулиць використано 139 м куб піскосуміші. Також залучали робітників ЛКП та ШРП.

«Зараз в районі працює 1 піскосій. В день ми залучали 5 піскосіїв. Зараз перевіряємо підйоми та спуски. На ніч будемо випускати 5 підмітальних машин, а з 4 год – піскосії. Також плануємо дати 2 трактори для розчистки тротуарів. З 05.30 год будемо збирати усіх керівників ЛКП, аби вже зранку організовувати роботу двірників», - повідомив голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор.

Також посилено роботу медичних установ міста. Як повідомили в управлінні охорони здоров’я, в медичних закладах міста є достатня кількість працівників, щоб вчасно надати допомогу усім пацієнтам. У травмпунктах кількість працівників збільшили, працюють в посиленому режимі.

Нагадаємо, за інформацією Гідрометцентру, на найближчу добу у Львові очікується хмарна погода. Часом дощ та мокрий сніг. Ожеледь. Слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 9– 14 м/с, поривчастий. Температура повітря вночі 1 – 3° морозу, вдень 0 – 2° тепла.

Відтак, усіх мешканців міста просять бути максимально обережними.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: