У Києві потрібно охороняти метро і дипломатів, - Веремчук (відео)

Долучитись до активних дій можуть всі громадяни, а не тільки ті, хто стоїть в Києві на Євромайдані.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук під час брифінгу активістів громадського руху щодо загострення суспільно-політичної ситуації, який відбувся сьогодні, 20 січня, у Львові, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Зараз відновили свою роботу центри відправи людей зі Львова до Києва. Записатись можна у Віденській кав’ярні (проспект Свободи, 12).

Схема розподілу праці на київському Євромайдані виглядатиме приблизно наступним чином: чоловіки долучаються до охорони. Необхідно обороняти виходи з метро, дипломатів, які перебувають на Майдані та ін. Жінки займаються волонтерською, кухонною та медичною роботою.

Спікер зазначає, що для всіх тих, хто має бажання висловити свою громадську позицію, але з тих чи інших причин не може поїхати до Києва, є також важливі завдання.

Як відомо, всю ніч у Львові по вулицях Стрийська-Наукова, а також Тролейбусна і Рубчака мешканці міста перешкоджали виїзду військових до Києва. На переконання Веремчука, на місцях потрібні бути люди, аби у разі потреби забезпечити спротив.

Також планується організувати загони народної самооборони у кожному місті.

Окрім того, Веремчук повідомив про те, що 23 січня у Франківському районному суді відбудеться слухання справи отця Демида Михайла, якого судять за те, що він нібито не зупинився на вимогу працівника ДАІ, хоча, за словами отця, він в той час наїхав нікуди, і, відповідно не міг здійснити дане правопорушення.

Спікер закликає громадян виступити на підтримку отця Демида, а також інших «правопорушників».

Деталі у відео:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: