Як у Городку перекривали дорогу (фото)

 Сьогодні, 20 січня 2014 року Городоцькі активісти "Майдану" у Львівській області провели попереджувальну акцію "Економічний бойкот бізнесу регіоналів", зупинивши рух великогабаритного транспорту (фур) на міжнародній автотрасі державного значення М11 Львів - Шегині, неподалік митного поста "Городок" Львівської митниці. Адже, на думку активістів, саме через західний кордон України іде найбільший потік контрабанди, який кришують "донецькі".

Акція тривала одну важку та напружену годину, з 16.30 до 17.30 год.. В дві сторони вишикувались великогабаритні фури" довжиною в майже один кілометр.

Акція супроводжувалась барабанною дроб’ю на металевих бочках та символічним багаттям із резинових покришок автомобілів, що привертало увагу водіїв, далеко до від місця події. В акції взяли участь понад шістдесят активістів "Майдану" Городоччини.

На місце події приїхали працівники ДАІ та працівники СВ міліції Городоцького РВ ГУ МВС України у Львівській області. Також на місці події був начальник Городоцької міліції підполковник Степан Пегитяк та прокурор Городоцького району Сергій Сисин.

Працівники міліції не приймали ніяких силових дій проти протестувальників, які інтенсивно рухались по пішохідному переходу. А працівники ДАІ допомогли регулювати рух маршрутних автобусів із пасажирами та легкового транспорту, якому протестувальники не перешкоджали у руху.

Як заявляли учасники акції, це була перша попереджувальна акція на прийняття Верховною радою України законів, які суттєво звужують права громадян та реакція на події на вулиці Грушевського у місті Києві, у яких міліція застосовує силу проти українського народу, яка буде мати системний характер через економічний бойкот та блокаду "бізнесу регіоналів", аж до відставки Уряду.

Водії підтримували "Майданівців" Городоччини, кланксонами своїх автомобілів, висловлюючи підтримку і солідарність учасникам акції  "Економічний бойкот бізнесу регіоналів", пише "Газета для Вас".

страйк6 страйк5 страйк4 страйк3 страйк2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: