Януковича просять ввести НС у Києві

Фракція Партії регіонів у Луганській обласній раді звернулася до президента України Віктора Януковича з проханням вжити жорстких заходів з наведення порядку аж до введення в Києві надзвичайного стану. Про це повідомляє прес-служба Луганської облради.

«Нинішні події в Києві є прямою загрозою існуванню держави та безпеки нашого народу... Звертаємося до президента України як гаранта Конституції з проханням вжити жорстких заходів з наведення порядку і відновлення законності аж до введення в Києві надзвичайного стану», – сказано в заяві фракції Партії регіонів в облраді.

Крім того, регіонали зажадали заборони діяльності ВО «Свобода».
«Прагнучи захистити співгромадян і нашу Батьківщину від кровопролитного громадянського протистояння, наполягаємо на забороні діяльності Всеукраїнського об'єднання «Свобода» та будь-яких націоналістичних, екстремістських організацій», – заявили регіонали.

Депутати впевнені, що зіткнення в Києві 19 січня організували і спровокували радикально налаштовані бойовики націоналістичних організацій з метою «зруйнувати систему управління в держав , повалити чинну, законно обрану владу». «Переконані, що за цими фактами повинні бути порушені кримінальні справи, проведено розслідування, а всі призвідники і бойовики повинні понести передбачене законом покарання», – заявили регіонали.

Також представники Парії регіонів у Луганській облраді заявили, що тепер «всім в Україні та за її межами тепер зрозуміло: у нашій країні відбувається спроба антиконституційного перевороту і силового захоплення влади, ініційована опозиційними лідерами».

«За драматичні події, що почалися в Києві 19 січня, повинні понести відповідальність не тільки ті, хто палив автобуси і кидав каміння в правоохоронців, але і Кличко, Яценюк і Тягнибок, упродовж останніх тижнів підігрівається в людях агресію і істерію», – підкреслили регіонали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: