Депутати із Львівщини засудили дії провладної більшості депутатів ВРУ

У суботу, 18 січня, поки тривала підготовка дрогобичан до Щедрого вечора, депутати міської ради зібралися на позачергове засідання сесії.

Напередодні вони звернулися до міського голови із даною пропозицією у зв’язку з прийняттям Верховною Радою низки законів 16 січня цього року.

На засіданні виступили депутати Богдан Пристай, Богдан Іванців, Юрій Яцків, Роман Курчик, Михайло Ваврин та Микола Походжай. Вони закликали колег до рішучих дій, адже прийняті Закони України обмежують права та свободи громадян України. Пролунала пропозиція взяти участь у з’їзді депутатів усіх рівнів, проведення якого заплановано на початку лютого у Києві.

Міський голова Олексій Радзієвський наголосив на важливості дотримання регламенту під час прийняття рішення, щоб унеможливити його оспорення в подальшому.

Ухваленим відтак рішенням депутати Дрогобицької міської ради засудили дії провладної більшості депутатів ВРУ та доручили секретарю міської ради Тарасу Метику організувати збори депутатів Дрогобицької міської ради усіх скликань для спільного обговорення ситуації і майбутніх дій.

Медіа Дрогобиччина

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: