Дрогобицьку РДА очолить Гориславський, - ЗМІ

Голова Львівської ОДА Олег Сало доручив підготувати матеріали до адміністрації президента щодо перебування на посаді голови Дрогобицької РДА Михайла Винницького.

Про це О.Сало повідомив під час засідання колегії ЛОДА 20 січня.

Голова ЛОДА обурився відсутністю на колегії голови Дрогобицької РДА, який мав доповідати про проблеми району, та доручив підготувати матеріали до адміністрації президента щодо цього посадовця.

Під час колегії голова ЛОДА також розкритикував роботу голови Мостиської РДА Любомира Збитковського, голови Стрийської РДА Володимира Бурія та голови Бродівської РДА Андрія Ковтуна за відставання розвитку районів в окремих показниках.

Як наголосив О.Сало, окремі райони тягнуть Львівщину вниз у загальнодержавному рейтингу регіонів, - передає ЗІК.

В той же час, Дрогобиччиною ширяться чутки, мовляв, посаду голови РДА може обійняти, наприклад, депутат Дрогобицької міськради від Партії регіонів Сергій Гориславський, який, щоправда, наразі все заперечує. На наше запитання з цього приводу, він відповів: «Я не знаю, хто такі чутки розпускає, мені про таке не відомо.» На запитання, чи дійсно його було призначено радником губернатора О.Сала, С.Гориславський зазначив: «Розпорядження про призначення себе радником не бачив»

До слова, сьогодні, 20 січня, оперативної наради апарату в Дрогобицькій РДА не проводили. Причина, як пояснили нам ще зранку в РДА, - те, що голова М.Винницький у зв’язку зі станом здоров’я перебуває на лікарняному.

Джерело: Медіа Дрогобиччина

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: