Тільки 6% мешканців Львівщини готові взяти вила, - експерт (інфографіка)

До силового протистояння готові всього 6,4% мешканців Львівської області, в той час, як мирні акції протесту такі, як мітинги та демонстрації підтримує 49%.

Про це стало відомо сьогодні, 21 січня, на прес-конференції «Cуспільно-політичні настрої населення Львівщини: результати соціологічного дослідження», повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Учасники: директор Українського центру вивчення громадської думки «Соціоінформ»Наталія Зайцева-Чіпак та політолог Анатолій Романюк.

Експерти вважають, що емоційний фактор настрою людей не потрібно відкидати. Проявляється так званий ефект неконтрольованого натовпу. Зайцева-Чіпак зазначає, що той факт, що респондент відмітив, що готовий до силових дій, не означає, що він буде їх робити. Це, скоріше, емоційний прояв ненависті до влади. А в нинішній ситуації більшість респондентів зазначає, що найяскравішою емоцією, яку вони відчувають до влади є недовіра і ненависть.

Також результати досліджень показали ставлення мешканців Львівської області до країн, які підтримують Україну в часи революції. "Дружніми" державами виявились Польща і Німеччина, натомість "недружніми" - Росія та Білорусь.

soc 5 soc4 soc6

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: