За добу в зіткненнях на Грушевського постраждали 1400 осіб

У зіткненнях на вулиці Грушевського в Києві за останню добу постраждали близько 1400 чоловік. Про це на брифінгу у вівторок, 21 січня, заявив координатор медичної служби Олег Мусій, повідомляє кореспондент НБН.

«За минулу добу в медичну службу і до мобільних бригад, які теж знаходяться безпосередньо біля барикад, звернулися 1400 постраждалих», – сказав пан Мусій.

При цьому він зазначив, що зараз на Майдані розгорнуті шість медичних пунктів, але найбільше звернень надходить в пункт, відкритий  біля барикади на вулиці Грушевського.

Медик повідомив, що в основному люди звертаються з кульовими пораненнями і осколковими пораненнями обличчя, ніг. «Це становить близько 80% усіх звернень», – сказав Олег Мусій.

Він також підкреслив, що останнім часом спостерігається негативна тенденція співпраці між медичною службою Майдану і державною медициною. За його словами, практично всі постраждалі відмовляються їхати в державні установи охорони здоров'я, хоча попередньо така домовленість була. За його словами це відбувається через те, що працівники правоохоронних органів втручалися в роботу лікарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: