10 активістів Євромайдану заарештовано, готується арешт ще 16

Районні суди Києва арештували десять підозрюваних у масових заворушеннях на Грушевського, та готуються обрати запобіжні заходи ще шістнадцяти

Як повідомляє прес-служба прокуратури Києва, запобіжні заходи були обрані за клопотаннями слідчих та прокуратури підозрюваним у масових заворушеннях, що почалися 19 січня на вул. Грушевського.

"За матеріалами слідства усі ці особи брали безпосередню участь у масових заворушеннях біля стадіону Динамо на вулиці Грушевського, що супроводжувалися насильством, погромами, підпалами, знищенням майна та опором представникам влади, - наголосила керівник прес-служби прокуратури Києва Яна Соболевська.

За словами Соболевської, затримання вказаних осіб відбулося в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ст. 294 КК України (Масові заворушення).

Також на розгляд суду внесені клопотання про арешт ще 16 підозрюваних у масових заворушеннях на Грушевського

Усі чоловіки були затримані в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 294 КК України – масові заворушення. Прокуратура зазначає, що на даний час 29 осіб обґрунтовано підозрюються у вчиненні масових заворушень у центрі столиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: