Кличко оголосив на завтра попереджувальний страйк біля АП

Глава партії «УДАР» Віталій Кличко закликав у четвер, 23 січня, о 12:00 провести попереджувальний страйк біля Адміністрації президента. Про це повідомила прес-служба партії.

«Зараз ми готуємо всеукраїнський страйк, коли вся країна встане і скаже, що в цих умовах, при цій владі і в цьому беззаконні ми не хочемо жити і працювати. Ми бойкотуємо цю владу», – сказав пан Кличко.

За його словами, в четвер буде друга частина переговорів з президентом. «О 12:00 – влаштуємо попереджувальний страйк. Залиште роботу на годину або на півгодини, виходьте на вулиці, йдіть до своїх міських чи районних адміністрацій, щоб висловити свій мирний опір цій владі, щоб показати, що нас багато», – звернувся політик до українців.

Він закликав усіх поширювати інформацію про страйк серед друзів і знайомих. «Важливо показати цій владі, що ми не хочемо працювати і жити за їхніми правилами. Зателефонуйте своїм друзям і знайомим, попросіть їх приєднатися. Тут – Майдан, в містах і містечках – страйк!», – зазначив пан Кличко.

Джерело: НБН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: