Луценко заговорив про Народну Раду України

Лідер "Третьої української республіки" Юрій Луценко вважає, що громадянської війни немає і не буде, бо ніхто не хоче помирати за правлячу владу

Про це він повідомив в ефірі 5 каналу, передає Еспресо.TV.

За його словами, він не вбачає у нинішніх подіях ознак "громадянської війни".

"Я не знаю жодного громадянина України, який хоче покласти життя за цю правлячу хунту. Я не знаю такого жодного. Ці кровосісі (представники влади) ніколи своє життя за свого головного організатора цього процесу не покладуть. Немає громадянської війни", - зазначив Луценко.

"Ні про яку громадянську війну не йдеться", - наголосив політик.

"Що треба робити? Я вам скажу. Чому я не виступав на останньому віче? Бо був не згоден з не до кінця ефективним планом, який запропонувала опозиція. Я вважаю, що треба речі називати своїми іменами. А виступаючи, не думати, що ми будемо казати слідчому", - вважає Луценко.

"Бо власне ми вже всі в тюрмі. Яка різниця - у меншій чи у великій, на всю країну? Якщо, вибачте, за участь у демонстраціях дають 15 років і стільки ж дають за спробу державного перевороту...", - сказав він.

"Треба перестати думати, що ми будемо говорити слідчому, треба думати, що ми говоримо народу зараз, котрий вимагає свободи. Відповідь дуже проста: у Верховній Раді повинна засідати Народна Рада України — 180 опозиційних депутатів", -  заявив Луценко.

"Вона має вийти і сказати: "Всі, хто хоче вийти з ярма бандитів, заходьте. Так, це угода з тими, хто ще вчора був частиною бандитського механізму, але ми потребуємо цього, щоб не проливати кров. Заходьте. Підписуйте наші вимоги і сідайте з нами як українські депутати. А ті, хто цього не буде робити — поза законом", - наголосив він.

"Всі, хто сьогодні перейде на бік свободи, демократії, нормального європейського закону, є частиною майбутньої влади", - вважає Луценко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: