Янукович втопив Київ у крові, - заява

Народна Рада опублікувала звернення народу

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на офіційну сторінку ВО "Батьківщина".

Текст заяви наводимо нижче:

"22 січня, в День Соборності України, режим Януковича перейшов до фізичного знищення громадян, які борються за свої права, за європейський вибір та своє право бути вільною людиною у власній країні.

Сьогодні ми вже живемо в іншій країні – країні вбивць та диктатури. Янукович перейшов червону лінію, вчинивши злочини проти власних громадян, за які він понесе неминучу кару як за українськими, так і міжнародними законами.

Своїми злочинними діями влада поставила країну на межу війни та оголосила себе поза законом. Замість негайного політичного діалогу з мільйонами протестувальників, які вже 2 місяці намагаються достукатися до влади та змусити її почути справедливі вимоги народу - президент Янукович втопив Київ в крові, розв’язавши справжній терор проти українців. Тепер зрозуміло, що російські «серебренники» так званий кредит, за який Янукович продав Україну, був використаний на купівлю зброї, щоби вбивати мирних людей.

Ми вже більше нічого не вимагаємо, бо за два місяця мирного протесту жодної з наших вимог влада не почула. Лише нова народна влада зможе зупинити кровопролиття та вберегти Україну від неминучого розколу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: