Керівництво Рівненської ОДА подало у відставку, - "Свобода"

Після чотирьох годин переговорів, о 17:00 представники правоохоронних органів покинули будівлю Рівненської облдержадміністрації, а керівники області написали заяви про вихід у відставку, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ВО "Свобода".

Протягом чотирьох годинної облоги будівлі жителями міста та области виконувач обов'язків голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко та заступник голови ОДА Олексій Губанов написали заяви про свій вихід у відставку. Після ухвалення цього рішення півсотні працівників правоохоронних органів покинули будівлю ОДА (відео:http://youtu.be/vwdWhNdXXz4). Разом із ними з будівлі вийшло і кількадесят чоловіків спортивної зовнішности, які перебували за спинами правоохоронців.

"Через мас-медія я закликаю всіх рівнян вийти сьогодні на місцевий Майдан, підтримати мітингувальників та Народну Раду. Всіх жителів міста, які сильні духом, я прошу прийти до Народного дому та вступити до загону самооборони. Тільки разом ми зможемо відстояти наші права та захистити інтереси громади й України", – прокоментував ситуацію народний депутат України від ВО "Свобода" Олег Осуховський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: