Кличка, Яценюка і Тягнибока освистали

Глав опозиційних фракцій Віталія Кличка, Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока освистали протестувальники на вулиці Грушевського, куди вони прийшли після переговорів з президентом Віктором Януковичем. Про це передає кореспондент НБН.

Опозиція заявила про домовленість з паном Януковичем припинити силове протистояння і відпустити всіх затриманих на Грушевського.

За словами Віталія Кличка, голова МВС Віталій Захарченко та Віктор Янукович припиняють силові дії і виступають з публічною заявою про звільнення всіх затриманих. У свою чергу, протестувальники також повинні утримуватися від застосування сили.

У свою чергу Олег Тягнибок повідомив, що згідно з домовленостями перемир'я на Грушевського має зберегтися як мінімум до ранку, коли мають продовжитися переговори.

Також він підтвердив, що Віктор Янукович та Віталій Захарченко виступлять публічно із заявою про звільнення всіх затриманих, для цього має бути прийнятий спеціальний закон про амністію. Вони гарантують, що «Беркут» припинить переслідування протестувальників і не буде використовувати вогнепальну зброю.

Взамін – припинення бойових дій з боку учасників акції протесту і створення буферної зони між ними і міліцією на Грушевського.

«Якщо вони не виконають своїх обіцянок, ми не виконаємо своїх», – зазначив пан Тягнибок.

У відповідь опозиціонерів заглушили вигуками та свистом. Люди почали скандувати «Брехуни! « і «Ганьба!».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: