Крим хоче вийти зі складу України

За таке рішення проголосували 78 з 81 депутата, два депутати утримались, один проголосував проти. Як повідомляє прес -центр Верховної Ради АРК, у заяві йдеться, що в сформованій в країні ситуації, по суті, винна опозиція.

«... Це занадто висока ціна владних амбіцій жменьки політичних провокаторів : Кличко , Яценюка , Тягнибока. Вони , прикриваючись інтересами всього українського народу і діючи нібито від його імені , перейшли допустиму межу , спровокувавши кровопролиття » , - йдеться в заяві.

Кримські депутати вважають, що центр Києва зайняли «оскаженілі екстремісти», а відповідальність за криваві події в столиці «лежить на лідерах опозиції як організаторах майдану і їх посібниках».

«Євробюрократи, ще вчора презирливо засуджували діяльність ВО" Свобода " і стурбовані " тривожними тенденціями у суспільному житті України "у зв'язку з приходом в український парламент цієї політичної сили , сьогодні об'єдналися в протиприродною " політичної любові "з українськими неонацистами та їх союзниками , щоб" дружити " проти Росії» , - сказано в заяві.

Депутати парламенту побоюються, що «Крим і кримчани опиняться перед загрозою насильницької майданізація і втрати всіх завоювань автономії та її статусу».

«Нас будуть змушувати відректися від багатовікової спільної історії з Росією , забути російську мову, жити з тавром "жид", "москаль" ,  чужинець" і під нацистські гасла зрадити подвиг наших батьків і дідів , які перемогли фашизм. Спираючись на волю обрали нас кримчан , заявляємо , що ми не віддамо Крим екстремістам і неонацистам , які прагнуть ціною розколу країни і крові її громадян захопити владу в Україні . Кримчани ніколи не будуть брати участь у нелегітимних виборах , не визнають їх результати і не будуть жити в " бандерівської " Україна "і тоді ми поставимо питання про вихід Криму зі складу України - йдеться в заяві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: