Садовий звернувся до львів’ян (відео)

Міський голова Андрій Садовий звернувся до львів’ян щодо ситуації, що склалася. Подаємо роздрук звернення повністю, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Ніхто не міг подумати, що 22 січня, коли ми вшановуємо День соборності і покладаємо квіти на могили наших героїв, у Києві на майдані проллється кров. Вбиті українці. Ми їх оплакуємо. Також був викрадений з лікарні і по звірячому замордований, вбитий наш львів’янин Юрій Вербицький. В п’ятницю о 12 год попрощатися з покійним можна буде на Сихові в церкві Пресвятої Богородиці. Після чого його поховають на Сихівському кладовищі. Міська влада бере на себе всі клопоти з організації похорону.

Також я хочу подякувати нашим львівським медикам, які сповідують клятву Гіппократа і помагають пораненим, які приїжджають з Києва до Львова і просять про допомогу. Я прошу не питати скільки людей. Сьогодні важливою є безпека.

Як ви знаєте, в останні дні були спроби перекрити рух громадського транспорту. Якщо мама залишилась з дітьми у Львові, а її чоловік у Києві на майдані, вона має мати вдома тепло і воду, і має мати змогу добратись до поліклініки громадським транспортом. Я прошу львів’ян не піддаватись на провокації. Сьогодні надзвичайно складна ситуація в нашій державі. Багато хто би хотів, щоби були безлади у Львові. Ми не повинні цього допустити. У Львові є законно обрана влада, дякуючи вам. Я буду вживати всіх заходів, щоби львів’яни почували себе в безпеці. Якщо будуть виникати будь-які запитання, прошу вас телефонувати на телефон Гарячої лінії 297 59 11.

І на завершення: жоден закон, який порушує Конституцію України і здоровий глузд, ніколи не буде діяти на території міста Львова. Дякую. Бажаю всім здоров’я. Слава Україні! Героям слава!», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: