Сало написав заяву на звільнення (відео)

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало написав заяву про відставку. До цього його змусили мітингувальники, які сьогодні захопили будівлю ОДА.

Мітингувальники зустріли Олега Сала на вході в будівлю адміністрації. Губернатор запропонував людям пройти в його кабінет, однак вони відмовилися, повідомляє «Вголос».

Після цього учасники акції змусили пана Сала написати заяву про відставку. Документ губернатором вже підписаний, зараз він знаходиться на руках у депутата міськради від «Свободи» Любомира Мельничука.

Як повідомляв НБН, раніше сьогодні у Львові мітингувальники захопили будівлю обласної державної адміністрації. Ініціативна група оголосила, що блокує адміністрацію і бере владу в свої руки.

Нагадаємо, 31 жовтня 2013 президент звільнив Віктора Шемчука з посади голови Львівської обладміністрації і призначив замість нього начальника управління МВС в Івано-Франківській області Олега Сала, який в часи Помаранчевої революції очолював УМВС України у Львівській області.

12 листопада депутати Львівської обласної ради висловили недовіру Олегу Салу. За це проголосували 72 депутати і для обов'язкової відставки Олега Сала не вистачило шести голосів. Тому депутати вирішили направити рішення президента Віктору Януковичу для належного реагування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: