Вербицький помер від переохолодження, - МВС

Смерть Юрія Вербицького, викраденого з Олександрівської лікарні Києва разом з Ігорем Луценком, настала в результаті переохолодження

Про це повідомив речник відділу зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України у Київській області Микола Жукович, передає Еспресо.TV із посиланням на Радіо Свобода.

«Експерт повідомив, що смерть настала від переохолодження, а тілесні ушкодження, які отримала ця людина, не пов’язані зі смертю Юрія Вербицького», – сказав речник.

Він не уточнив про які саме тілесні ушкодження йдеться, оскільки, за його словами, «переліку ушкоджень від судмедексперта ми ще не отримали».

«На те і відкрито кримінальне провадження за фактом вбивства, щоб б ми у результаті оперативно-розшукових ста слідчих дій встановили осіб, які вивезли й викинули його на холод помирати. Для цього необхідно відтворити останні години життя, встановити з ким він спілкувався, з ким він був, принаймні, намагатися встановити причини чому саме його забрали і вивезли, і чому йому зв’язували руки скотчем», – наголосив Жукович.

На запитання, чи вже допитували у цій справі Ігоря Луценка, якого забрали разом з Юрієм Вербицьким, Жукович відповів, що «є протоколи допиту Ігоря Луценка, який давав свідчення у місті Києві, але тепер, коли у нас тепер вже є факти й встановлено особу загиблого, то ми ще будемо ще опитувати Ігоря Луценка».

Речник обласної міліції також повідомив, що тіло львів’янина Юрія Вербицького уже віддали рідним.

Нагадаємо, тіло Юрія Вербицького знайшли у лісі у Бориспільському районі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: