Віктор Янукович запропонував спікеру Верховної ради Володимиру Рибаку провести позачергове засідання парламенту

Президент України Віктор Янукович запропонував спікеру Верховної ради Володимиру Рибаку провести позачергове засідання парламенту для обговорення ситуації, що сталася в країні. Янукович закликав Рибака провести позачергове засідання парламенту, на якому депутатаи мають обговорити ситуацію, що склалася в країні.

"Ви знаєте, що масові заворушення, які відбулися останнім часом, супроводжувались насиллям, кровопролиттям, підпалами. Тобто, сьогодні ситуація вимагає негайного врегулювання. Я просив би Вас закликати депутатів зібратися і обговорити цю ситуацію.Пропозиції, які будуть напрацьовані і під час моїх переговорів, і під час підготовки до сесії разом із народними депутатами, - їх треба розглянути в парламенті", - сказав Янукович під час зустрічі з главою ВР.

Рибак, в свою чергу, пообіцяв вирішити це питання і відкласти відпустку. Зібрати депутатів у сесійній залі він збирається на початку наступного тижня.

У відповідь Голова ВР Володимир Рибак зауважив, що у зв'язку з ситуацією в країні "відпустка буде пізніше", повідомили у прес-слжбі глави держави.

"Справді, треба, щоб опозиція і більшість зібралися і розглянули ті питання, які виникають: і відставка уряду, і ті питання, які є по тим законам, які Верховна Рада прийняла. Думаю, що я сьогодні вже підпишу таке розпорядження, і на початку тижня ми запросимо депутатів Верховної Ради", - відповів спікер президенту.

Джерело: ТСН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: