Ми не будемо виконувати злочинних наказів, - департамент Посипанка

Працівники департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації оприлюднили колективне звернення до українського народу. Дивись. Інфо публікує це звернення у повному обсязі:

"Ми, працівники департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації, глибоко занепокоєні складною суспільно-політичною ситуацією в державі.

Ми - громадяни України і не можемо залишатися осторонь подій, які відбуваються у Києві. Ми висловлюємо свою категоричну незгоду і засуджуємо жорстокі дії правоохоронних органів. Катування і вбивства наших співгромадян - це найважчий зі злочинів проти людства. В демократичному суспільстві такі дії є просто не допустимими.

Зважаючи на це, вважаємо своїм обов'язком заявити про свою громадянську позицію і запевнити усіх громадян України, що завжди діяли і зобов'язуємося в подальшому діяти виключно в рамках Конституції України та присяги державного службовця, яку ми складали перед Українським народом. Завідомо злочинні накази ми не виконували і не будемо виконувати.

 Слава Україні!", - йдеться у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: