На Майдані ховаються іноземні злочинці, – Янукович

Президент України Віктор Янукович заявляє, що в акціях протесту в Україні також беруть участь іноземні громадяни, які перебувають у розшуку.

"Почалися радикальні події, і до цього залучилися не тільки українці, а й дуже багато людей, які приїхали з інших країн, які брали участь у різних регіональних конфліктах, які є в міжнародному розшуку. Вони всі ховаються в цих захоплених будинках", – сказав він на зустрічі з керівниками Церков та інших релігійних організацій.

Президент наголосив, що в захоплених будівлях "є зброя". За його словами, працівникам прикордонних і митних органів вдалося зупинити в аеропортах багато радикалів, "кримінальних авторитетів", які намагалися потрапити на територію України.

"Серед затриманих є такі люди. Ми не оприлюднюємо поки що цієї інформації. Тому треба розділити мирний Майдан від Майдану радикального, який несе сьогодні небезпеку всій країні й усім громадянам", – сказав Янукович.

Він зауважив, що наведення порядку є компетенцією правоохоронних органів, за це вони несуть відповідальність за законом. "Їм ніхто не дає вказівок – кого хапати, кого не хапати. Всі, хто порушує закони, хто несе небезпеку державі, повинні бути зупинені. Далі з ними треба розібратися. Винні хай відповідають, невинних – відпускати", – зазначив Янукович.

ТВі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: