Печерський суд хоче по 8 мільйонів з координаторів Євромайдану

Арештовано все особисте майно народних депутатів, які координують дії протестуючих в захоплених будівлях - Сергія Пашинського, Арсена Авакова, Валерія Пацкана, Сергія Аверченко, Степана Кубіва, а також лідера Автомайдану Дмитра Булатова

Печерський суд Києва виставив рахунки по 8 мільйонів гривень комендантам Євромайдану, чиє майно заарештував. Про це на брифінгу у п'ятницю повідомив комендант Євромайдану, депутат Степан Кубів, передає Еспресо.TV.

"Я не бачив постанови суду, нас ніхто не запрошував на засідання. Цим питанням зараз займатимуться юристи Штабу", - заявив він. Комендант підкреслив зазначив, що на сьогодні у Штабу національного спротиву немає жодних заборгованостей перед Будинком профспілок зі сплати комунальних послуг та оренди, а всі виставлені рахунки сплачено. Загалом Будинку профспілок проплатили вже більше мільйона гривень.

"Все, що було тут знищено з тих чи інших причин, чи зіпсовано, буде повернуто до копійки", - запевнив комендант, депутат Сергій Аверченко, який про рішення суду дізнався від друзів, які прочитали про це в Інтернеті.

Такі самі рахунки виставили комендантам Будинку профспілок Степану Кубіву та Михайлу Блавацькому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: