Я зроблю все, щоб зупинити радикалів, - Янукович

Президент Віктор Янукович заявив, що застосує всі можливі методи, щоб зупинити радикалів, які знаходяться в центрі Києва, і зупинити конфлікт. Про це він заявив у п'ятницю, 24 січня, під час зустрічі з керівниками церков і релігійних організацій.

«Я буду робити все для того, щоб зупинити цей конфлікт, щоб зупинити насильство, встановити стабільність. Безумовно, зупинити радикалів. Якщо вдасться по-хорошому, зупинимо по-хорошому, якщо не вдасться, будемо застосовувати всі законні методи, передбачені законами України. Але це заради людей. Іншого шляху немає», – сказав пан Янукович.

При цьому він додав, що в протистоянні на Грушевського страждають солдати внутрішніх військ, яких за виконання обов'язків б'ють камінням. «Коли горять молоді люди, які нічого не роблять, просто стоять, – на це питання також треба давати відповідь. Коли їх б'ють камінням за те, що вони стоять і виконують свій обов'язок, – на це питання також треба давати відповідь. Коли захоплюють державні приміщення і стягують туди зброю нарізну – на ці питання також треба давати відповідь», – зазначив президент.

Також пан Янукович додав, що опозиція сьогодні не контролює активістів, тому їх потрібно зупинити найближчим часом. «Лідери опозиції не впливають сьогодні на ці процеси. Тому що радикали не зупиняються. Вони йдуть далі громити, палити, знищувати. Скажіть, чого можна очікувати? Скільки часу можна чекати? Потрібно зупинити цей процес. Тому на це питання буде відповідь найближчим часом», – підкреслив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: