Янукович пообіцяв беркутівцям по $15 тисяч готівкою, - ЗМІ

Президент України Віктор Янукович пообіцяв бійцям «Беркута», які виконуватимуть накази влади до останнього дня акцій протесту по $ 15 тисяч готівкою.

Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA на умовах анонімності повідомив високопоставлений офіцер столичного « Беркута».

За словами беркутівця , на тлі вбивств кількох активістів і зростання народного бунту проти влади , багато офіцерів «Беркута» були готові написати рапорти на звільнення.

«Дізнавшись про це, Президент вирішив «підбадьорити» хлопців щедрою винагородою - 15 тисяч доларів для наших хлопців - величезні гроші. І вони пішли на це», - пояснило джерело.

Коментуючи інцидент на вулиці Грушевського , коли затриманого активіста Михайла Гавриляка повністю роздягли, вивели голим на мороз і почали знімати на камеру мобільних телефонів, офіцер звернув увагу на , що метою цих знущань була дискредитація якомога більшої кількості бійців «Беркута».

«Ви не думайте , що наші хлопці не знають законів. Вони Гаазьку конвенцію з прав людини знають практично на пам'ять! Але коли вони погодилися на «гонорар» , то не могли не виконати садистський указ. Влада хоче забруднити кожного бійця. Щоб кожен був правопорушником . Щоб не було «героїв » і « занепалих». Щоб всі відчували себе згуртованою брудної командою», - пояснив він.

Варто відзначити , що цю інформацію побічно підтвердив ще одне джерело в правоохоронних органах. За його словами , кожному співробітнику «Беркута» , що знаходиться в перших рядах оточення на вул. Грушевського , пообіцяли заплатити по 700 грн. на годину. За даними джерела , саме це і стало причиною невдоволення багатьох співробітників львівського « Беркута» , яким командування не довіряє і не пускає на передову , не даючи таким чином заробити.

Нагадаємо, що співробітники львівського «Беркута» масово пишуть заяви на звільнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: