Економічний стан перевізників Львова щомісяця погіршується, - Синютка

Нічні рейси не будуть рентабельними у зв'язку з тим, що ЛМКП "Львівелектротранс" перебуває у складному фінансовому становищі.

Про це у коментарі Дивись. Інфо повідомив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

Синютка зазначає, що кошти, передбачені минулорічним бюджетним розписом, не надійшли у повному обсязі, і навіть бюджетний розпис не передбачав повного відшкодування витрат. Також досі не сплачено єдиний соціальний внесок, тому "Львівелектротранс" наразі знаходиться у складному фінансовому становищі. Тому питання нічних рейсів не є першочерговим до вирішення.

Синютка обіцяє, що Львівська міська рада повернеться до розгляду питання введення нічних рейсів маршрутних таксі після того, як затвердять міський бюджет. На переконання Синютки, такі рішення мають бути прийняті через те, що Львівська міська рада в першу чергу працює для мешканців міста.

Щодо цінової політики, то поки що не передбачається підняття цін за проїзд у маршрутних таксі. "Ми не можемо підняти ціни, апелюючи до купівельної спроможності людей. З іншого боку, економічний стан перевізників щомісяця погіршується, і я думаю, що нам обов'язково потрібно буде повернутися до розгляду цього питання", - зазначає Синютка.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: