Львівська облрада просить комітет ВРУ визнати "скандальні закони" недійсними

Сьогодні, 25 січня, депутати Львівської обласної ради під час позачергової сесії прийняли звернення до Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Верховної Ради України щодо розроблення проекту Закону України, яким визнати такими, що втратили чинність Закони України, прийняті 16 січня 2014 року.

Про це повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

У зверненні Львівської обласної ради зазначається, що закони, прийняті 16 січня  Верховною Радою із численними порушеннями Конституції України та Закону України про регламент  Верховної Ради України.

"Прийняті закони України суперечать положенням Конституції України, оскільки звужують поняття політичної, економічної та ідеологічної багатоманітності, обмежують права на свободу розвитку особистості, рівності громадян та об'єднань громадян перед законом.

Просимо Вас розглянути та підтримати звернення депутатів Львівської обласної ради і розробити проект Закону України. яким визнати таким, що втратили чинність, зазначені вище Закони України, прийняті 16 січня 2014 року, з наступним внесенням його на розгляд Верховної Ради України членами Комітету за його рішенням", - йдеться у зверненні.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: