Львівська облрада відкрила пункт обігріву (доповнено)

25 січня на позачерговій сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення «Про розміщення в адміністративних приміщеннях Львівської обласної ради за адресою: вул. В. Винниченка, 16,18, м. Львів пункту обігріву населення».

„За" таке рішення, проект якого зачитав начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради  Микола Бандра, проголосувало 70 депутатів обласної ради.

Відповідне рішення депутати прийняли на виконання положень Загальної декларації прав людини, Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, з метою захисту населення від несприятливих погодних умов, значного зниження температури та для задоволення потреб населення у матеріальних засобах і умовах, необхідних для підтримання їх життя, збереження здоров'я та працездатності.

Тому, Львівська обласна рада вирішила розмістити в адміністративних приміщеннях Львівської обласної ради, що знаходяться за адресою: вул. В. Винниченка, 16, 18, м. Львів, цілодобовий стаціонарний пункт обігріву населення.

Також депутати доручити начальнику управління майном спільної власності Львівської обласної ради забезпечити:

  • підтримання порядку в зазначених адміністративних приміщеннях, які перебувають на балансі управління майном спільної власності Львівської обласної ради;
  • проведення періодичних обстежень стану адміністративних приміщень;
  • організацію охорони пункту обігріву населення;
  • дотримання санітарних норм і заходів протипожежної безпеки;
  • інформування населення про відкриття пункту обігріву населення;
  • вжиття інших заходів, необхідних для нормального функціонування пункту обігріву населення.

Окрім того, депутати доручили начальнику управління майном спільної власності Львівської обласної ради вжити невідкладних заходів щодо повернення балансоутримувачу приміщень за адресою: вул. В. Винниченка, 16, 18, м. Львів, що перебували в оренді Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: