Львівська облрада закликає "Беркут" "не брати участі в протистоянні з тими, кого зобов'язані захищати"

Депутати Львівської обласної прийняли звернення до керівництва Міністерства оборони України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України та Державної прикордонної служби України з проханням щодо перебування всіх підрозділів і частин, які розміщені на території Львівської області та у місцях постійної дислокації.

Про це повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

Таке рішення було прийнято сьогодні, 25 січня, під час позачергової сесії обласної ради.

"Звертаємося до Вас не лише як депутати обласної ради, але і як прості громадяни, чиї діти, батьки, друзі другий місяць поспіль перебувають у Києві, відстоюючи свої конституційні права та свободи. Просимо Вас не забувати, що там знаходяться і Ваші близькі, які також страждають від заходів, що вживаються владою.

Від імені територіальної громади Львівщини звертаємось до Вас із проханням, не виконувати, згідно із статтею 60 Конституції України, явно злочинних розпоряджень та наказів; вжити необхідних заходів для перебування всіх підрозділів та частин, які розміщені на території Львівської області, у місцях постійної дислокації; а також не брати участі в протистоянні з тими, кого зобов'язані захищати", - йдеться у зверненні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: