Створення виконкомів Народної Ради – це пряме право народу, - Васюник

«Виконавчі комітети Народної ради будуть створені по всій Україні.  Після того як режим розв’язав війну проти своїх громадян, народ України отримав повне право перебирати владу у свої руки», - прокоментував рішення сесії Львівської обласної ради щодо створення Виконавчого комітету Народної ради у Львівській області народний депутат від «Батьківщини» Ігор Васюник.

За словами нардепа, після сьогоднішнього рішення Львівської облради, районні ради ухвалюватимуть також рішення про визнання Народної  ради та створення виконкомів. Окрім того, усім працівникам облдержадміністрації пропонуватимуть написати заяву про згоду виконувати акти та розпорядчі документи Народної ради України.

«Відразу після завершення сесії ми провели невелике засідання в голови Львівської облради і вирішили звернутись до районних рад про якнайшвидше проведення позачергових сесій. Також ми запропонуємо усім працівникам облдержадміністрації написати заяву на Народну раду України зі згодою виконувати акти та розпорядчі документи Народної ради України згідно законів України та їх посадових інструкцій. Також буде призначено коменданта будівлі Львівської облдержадміністрації.  Зараз важливо забезпечити дисципліну та правопорядок на місцях, забезпечити чітке координування дій. Жодного хаосу!», - розповів Ігор Васюник.

Окрім того нардеп додав, що влада після аналогічних рішень інших обласних рад запустить масштабну пропаганду щодо теми сепаратизму.

«Влада вже починає розвивати та маніпулювати на темі сепаратизму. Але розмови про розкол держави – безпідставні, бо на Майдані, на Грушевського стоять під кулями люди зі всієї України. Показово, що хвиля взяття приміщень облдержадміністрацій охопила майже всі області. А це означає, що жодної мови про розкол країни немає і ми єдино відстоюватимемо право жити в демократичні й суверенній державі без злочинної влади», - додав І. Васюник.

прес-служба Народного депутата України Ігоря Васюника

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: