"Свобода" закликала до припинення взаємного поборювання

Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді закликала до припинення взаємного поборювання усі політичні партії, громадські організації та засоби масової інформації, які є в опозиції до режиму Януковича. Зараз той час, коли треба забути усі особисті образи й непорозуміння і бути максимально згуртованими. Про це 25 січня 2014 року заявив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

За словами націоналіста, влада залишається міцною фізично, бо опирається на озброєних спецпризначенців, а громадяни можуть протиставити їй лише віру в перемогу, масовість і єдність. "Саме наша єдність становить найбільшу загрозу для режиму Януковича. Влада розколювала й буде розколювати суспільство. Режим хоче підірвати довіру до опозиції, він домагається поділу громадських лідерів на "хороших" і "екстремістів", прагне встановити контроль над ЗМІ. Тому ми – кожен, хто є в опозиції до бандитської влади – повинні припинити будь-яке взаємопоборювання, будь-яке перетягування ковдри на себе.

Зараз не час для чвар та критиканства. Сьогодні вирішується доля України, право кожного з нас бути українцем, бути вільним, бути живим. Це не гучні слова – це сувора українська реальність. Будьмо єдині – тільки так зможемо перемогти!", – зазначив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: