У Полтаві штурмують обласну адміністрацію

Перед Полтавською облдержадміністрацією 25 січня зібрався мітинг з вимогою відставки голови облдержадміністрації Олександра Удовиченка.

Участь у мітингу беруть близько 1 тис. людей. Вони скандують "Банду геть!", багато хто прийшов з битами і палицями, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Народні депутати від ВО "Свобода" Юрій Бублик, від ВО "Батьківщина" Валерій Головко, а також голова облорганізації партії "УДАР" Петро Ворона провели переговори з керівником області. Однак, позитивного результату добитися не вдалося.

Як зазначає видання "Коло", після невдалих переговорів люди почали штурмувати адміністрацію: розбили кілька вікон і намагаються зайти всередину. Незадовго людям вдалося виламати вхідні двері, активісти почали палити шини. Учасники протесту просять також допомогти їм з їжею і гарячими напоями.

Також мітингувальники заявляють, що, незважаючи на мороз, будуть стояти доти, доки їхні вимоги не будуть виконані.

Зазначимо, напередодні голова Полтавської облдержадміністрації Удовиченко відмовився на вимогу мітингувальників скласти з себе повноваження. Такі вимоги в п'ятницю ввечері висунули мітингувальники, яких зібралося під стінами ОДА близько 3 тис. людей.

Зокрема, вони вимагали від Удовиченко до 12:00 25 січня скласти з себе повноваження. Крім того, протестувальники закликали піти із займаного поста мера Полтави Олександра Мамая.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: